tiistai 19. joulukuuta 2017

Sekoilua eduskunnan pikkujoulussa - prosentit kun Koskenkorvassa

Viime torstaina eduskunnassa pidettiin joidenkin eduskuntaryhmien perinteisiä pikkujouluja. Kansanedustajan eduskunta-avustaja sai alkoholimyrkytyksen näissä pikkujouluissa. Myös erään kansanedustajan käytös samaisissa pikkujouluissa nousi otsikoihin. Tämä häirikkö kansanedustaja pussasi väkisin kansanedustaja kollegaansa ja muutoinkin häiriköi. Eduskunnan käytävillä on haissut oksennus. Siinäs ihmettelet kansalainen. Hurjaa on touhu eduskunnassa. Homma karkasi niin sanotusti käsistä. Minusta tämä ei näytä lainkaan hyvältä ja sivistyneeltä käytökseltä. Eduskunnassa!

Pikkujoulujen jälkimainingit ovat nyt sitten lyöneet kovaa viime päivinä. Eduskunnan puhemies selvittää, onko koko pikkujoulu syytä lopettaa kokonaan. Kyllähän tällainen kohu syö eduskunnan arvokkuutta.

Koomiselta tuntui, samaisena yönä eduskunta käsitteli ja kauhisteli alkoholin vaaroja kun eduskunta käsitteli uutta alkoholilakia. Ja annas olla kesken alkoholihaittakeskustelun lääkäri kansanedustaja hälytettiin apuun. Eduskunta pui uutta alkoholilakia aamu kolmeen saakka. Siinä tuli konkreettisesti todennettua alkoholin vaarat ja ihan omassa talossa.

Tänään on sitten tehty rikosilmoitus pikkujouluissa häiriköineestä kansanedustajasta.

Suomalaisten "kansallisviinaa" Koskenkorvaa alettiin valmistaa vuonna 1953. Koskenkorva täytti 50 vuotta vuonna 2003. Tuona vuonna lahjaksi saatu puolentoistalitran juhlapullo on vielä kaapissa korkkaamattomana. Saisivat ottaa eduskunnassa meistä mallia. Ehkä niiden pikkujoulujen pitäminen kannattaa lopettaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti